Studenten reisverzekering

  Waarom reisverzekering afsluiten?

  De zorgverzekering dekt alleen spoedeisende medische hulp in het buitenland tegen het Nederlands prijspeil. Spoedeisend is hulp bij een ongeval of bij acute aandoeningen of verwondingen. Ga je nu op vakantie naar landen of regio's waar de medische kosten hoger liggen dan Nederland dan kan je de reisverzekering aanspreken. Denk bijvoorbeeld aan landen als de Verenigde Staten, Canada of Zwitserland. Zonder reisverzekering zou je vele duizenden euro's moeten gaan bijbetalen. In de NRC van 2013 stond een artikel over schrikbarend hoge rekeningen die sommige Amerikanen moesten betalen. Zoals een vrouw die met de ziekenauto naar het ziekenhuis werd vervoerd en een onderzoek van 3 uur onderging; kosten 21.000 dollar. Een dagje op de intensive care: 13.225 dollar. Ga je naar een Europees land op vakantie en valt de medische hulp niet onder spoedeisend; zonder reisverzekering draai je dan zelf voor de kosten op. Een reisverzekering kan ook het verlies of diefstal van je bagage vergoeden.

  Studenten reisverzekering

  Veel studenten gaan op wintersport of beoefenen een actieve sport tijdens de vakantie. Een gewone reisverzekering dekt dit niet. Men kan zich voor wintersport, duiksport en parachutespringen apart laten bijverzekeren op de reisverzekering. Ga je maar een keer op vakantie per jaar dan ben je het beste uit met een kortlopende reisverzekering. Ga je meerdere keren weg op vakantie dan is een doorlopende reisverzekering een voordelige keus. Met een vergoeding voor buitengewone kosten, schade aan je bagage en voor medische kosten die niet door je zorgverzekeraar worden vergoed. Supplementen zijn sporten en wintersport, hulp en huur vervoermiddel, werelddekking en annulering.

  Studentenverzekering afsluiten

  Studenten wintersport - Studenten zorgverzekering - Autoverzekering - Zorgtoeslag - Huurtoeslag - Aansprakelijkheidsverzekering studenten - Wonen in Belgie, studeren in Nederland - HOME

  een studenten reisverzekering is handig bij een skivakantie; foto publiek domein wiki


goedkopestudentenverzekering.nl 2015